Co obnáší marketing radikálních inovací - Vrbík, Zdeněk
Zo šiestich kategórií nových produktov prichádzajúcich na trh (podľa definície P. Kotlera) je možné minimálne štyri zaradiť medzi výrobky patriace do kategórie postupných inovácií. Radikálna inovácia výrobku a dlhodobý rast. Problémy súvisiace s radikálnou inováciou výrobkov. Ťažkosti pri prieskume trhu, v oblasti vývoja a výskumu, v oblasti predaja. Kniha, ktorá sa zaoberá špecifickým marketingom radikálne inovatívnych výrobkov: Crossing the chasm (Prekračovanie priepasti), a ktorú považujú v Silicon Valley za bibliu marketingu. Radikálne inovatívny produkt a hľadanie úplne nového využitia produktu.