Firmy chtějí vědět, nač u reklam myslíte - Meravá, Tereza
Využitie technológie, pri ktorej sa kamerou sleduje mimika človeka, jeho emócie, v marketingu. Sledovanie efektivity reklamy. Výskumné využitie technológie. Monitorovanie každého svalu na tvári. Reakcie recipientov snímané pomocou špeciálnej webkamery a porovnávané s databázou vzorcov ľudskej mimiky. Prínos využitia emocionálnej analýzy a biometrických dát v meraní účinnosti reklamy.