Mikrosimulácia ako nástroj pre modelovanie a implementovanie prvkov IDS - Drličiak, Marek
Snaha o zefektívnenie dopravného procesu prostredníctvom zavádzania inteligentných dopravných systémov. Mikroskopická simulácia multimodálnych dopravných prúdou pomocou softvéru Vissim.