Využitie diskriminačnej analýzy v znaleckej činnosti - Kurej, František, 1961-
Pojem diskriminačná analýza. Princíp diskriminačnej analýzy. Model Altmanovo Z-score. Silné a slabé stránky používania Altmanovho Z-score.