Využitie mikrovlnného radaru pri automatickom zbere dát - Gavulová, Andrea
Analýza dopravy prostredníctvom automatického sčítača dopravy - mikrovlnného radaru Sierzega SR4. Možnosti využitia daného zariadenia pre automatický zber dopravných údajov.