Zákon na doma - Žitňanský, Eduard
Úprava podmienok pre domácu prácu a teleprácu. Rozdiel medzi občasnými "home office" a "home a teleworkingom". Organizácia pracovného času, mzdy a služobné cesty homeworkerov. Povinnosť zamestnávateľa dbať na ochranu a bezpečnosť zdravia pri práci vykonávanej doma.