Slovenské svetové reklamy - Švorcová, Petra
Globalizácia a reklamný biznis. Slovenské reklamy si razia cestu do zahraničia. Výroba svetovej reklamy a reklamné agentúry. Globálny marketing - univerzálne produkty, odlišní spotrebitelia.