Špičkové operácie v chudobných podmienkach - Kokavcová, Lýdia
Problém financovania slovenského zdravotníctva. Prístrojové vybavenie nemocníc a nové technológie. Zdravotná starostlivosť a kvalita liečby. Možnosti liečby v cudzine a preplácanie zákroku v zahraničí domácimi zdravotnými poisťovňami.