Podmienky poskytovania dávky v nezamestnanosti - Strýčková, Jolana
Podmienky, ktoré ovplyvňujú vznik a zánik nároku na dávku v nezamestnanosti, jej výšku a obdobie jej vyplácania. Povinné a dobrovoľné poistenie v nezamestnanosti. Podmienky nároku na dávku v nezamestnanosti. Výška dávky v nezamestnanosti. Práva a povinnosti príjemcu dávky v nezamestnanosti.