Životné minimum od 1. 7. 2012 a čo ovplyvní jeho zvýšenie - Špániková, Bibiána
Zmeny účinné od 1. júla 2012. Zvýšenie daňového bonusu. Príspevky pre zdravotne postihnutých a ich opatrovateľov. Náhradné výživné pre dieťa. Úhrady v zariadeniach sociálnych služieb. Mzda alebo odmena nezamestnaného od 1. júla 2012. Zmeny účinné od 1. septembra 2012. Dávka a príspevky v hmotnej núdzi. Priznávanie sociálneho štipendia študentom vysokých a stredných škôl. Zmeny účinné od 1. januára 2013.