V popredí je energetická účinnosť - Hinková, Andrea
Energetická účinnosť v obalovom priemysle. Vplyv na vývoj a inovácie v obalovom priemysle majú aj spoločenské trendy. Obal ako významný predajný faktor. Sklo a papier ako hodnotné a recyklovateľné obalové materiály. Plasty a ich životný cyklus. Plechovky a párty súdky.