Analýza štýlov manažmentu v podniku - Badura, Peter, 1978-
Štýly manažmentu v podniku. Ich klasifikácia. Základné bodové hodnoty manažérskych štýlov. Analýza manažérských štýlov na úseku konštrukcie podniku Delta, a.s.