Analýza mezanínového kapitálu v podmienkach SR - Sobeková Majková, Monika
Analýza základných charakteristických čŕt inovatívneho finančného zdroja - mezaninového kapitálu. Bariéry jeho nedostatočného využívania na Slovensku.