Ďalšia šanca - Valachovičová, Viktória
Európska komisia vyhlásila novú výzvu programu Marco Polo, orientovaného na nákladnú prepravu v rámci EÚ. Biela kniha, EÚ 2020 a Marco Polo. Projekty a príspevok Európskej únie. Politické priority pre rok 2012. Príležitosti pre Slovensko.