Komplexný outsourcing IT: benefity prevyšujú riziká
Benefity a riziká outsourcingu IT služieb. Hlavné výhody komplexného outsourcingu IT pre zákazníka. Zdieľanie rizík so spoľahlivým partnerom je jedným z benefitov outsourcingu.