Priemysel hlási: talenty nad zlato
Nedostatok ľudí s potrebnou kvalifikáciou začína byť vážnym problémom zamestnávateľov vo svete i na Slovensku. Dotýka sa to hlavne technických povolaní v priemysle. Najčastejšie dôvody ťažkého obsadzovania pracovných pozícií. Desať najhoršie obsaditeľných pozícií roku 2012. Prieskum spoločnosti Manpower Slovenská republika.