Hospodárenie rozpočtových organizácií s verejnými prostriedkami - Veverková, Ingrid
Hospodárenie všetkých subjektov verejnej správy upravuje zákon č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. (ďalej len „zákon č. 523/2004 Z. z.). Hospodárenie rozpočtových organizácií s verejnými prostriedkami. Ilustračné príklady.