Ekonomika rozvoja 3.0 ako zvýšiť príjmy obyvateľov väčšiny sveta na dôstojnú úroveň - Lin, Justin Yifu
Zúženie príjmovej medzery medzi priemyselnými krajinami s vysokými príjmami a krajinami nízkopríjmovými. Aktivity vlád, ktoré by mali poskytovať primerané stimuly a úlohy pri zlepšovaní infraštruktúry a koordinácii investícií.