Monitoring znečistenia ovzdušia analyzátorom AQM60 - Jandačka, Dušan
Meranie a monitorovanie znečisťujúcich látok v ovzduší pomocou analyzátora AQM60. Funkcie a aplikácie analyzátora AQM60. Technológia a kalibrácia prístroja AQM60.