Dotácie poskytované obcou - Veverková, Ingrid
Problematika finančných vzťahov obce k právnickým a fyzickým osobám - podnikateľom pôsobiacim na území obce, k právnickým osobám, ktorých zakladateľom je obec, k rozpočtom iných obcí, ako aj k rozpočtu vyššieho územného celku, do úzenia ktorého obec patrí ak plnia spoločné úlohy. Ilustračné príklady.