Opravné prostriedky podľa novej právnej úpravy - Skalová, Katarína
Zákon č. 511/1992 Z. z. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v z. n. p. (ďalej len „zákon o správe daní“) bol procesným zákonom, ktorý upravoval postup správcu dane pri správe daní. Tento zákon bol zrušený zákonom č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Stručný prehľad zmien v novej právnej úprave. Ilustračné príklady.