Efektívne komunikovať sa dá aj na diaľku - Skalický, Pavel
Videokonferencie, ktoré uľahčia rokovania s obchodnými partnermi či kolegami v zahraničí. Video v HD rozlíšení, audio v CD kvalite a veľké obrazovky na prenos účastníkov aj na prezentáciu dokumentov. Kvalita a zriaďovacie náklady.