Franchising - istejší spôsob podnikania spôsob, ako znížiť riziko súvisiace so začatím podnikateľskej činnosti - Černajová, Martina
Franchisingová spolupráca a výhody, ktoré získate ak sa rozhodnete podnikať na tomto princípe. Rozvinutie franchisingu v USA. Definícia franchisingu podľa Európskeho franchisingového združenia. Základné princípy spolupráce. Podnikanie na Slovensku a Slovenská franchisingová asociácia (SFA).