Relations between fiscal policy and regional income - Ivaničová, Zlatica
Analýza nestabilného hospodárskeho vývoja v slovenských regiónoch. Vyrovnávanie spotreby v regiónoch. Empirické údaje. Ekonomické ukazovatele v regiónoch Slovenska. Európska menová únia a jej stabilizácia.