Budúcnosť archivácie je digitálna efektívnejšie je skladovať firemné dokumenty v elektronickej forme - Hübler, Vladimír
Digitálna archivácia dokumentov, jej základná úroveň, rozdelenie a správne fungujúci digitálny archív. Ušetrená manipulácia a zachovanie kvality papierových originálov. Kompletný digitálny obeh a samotné fungovanie elektronického archívu. Výhody digitalizácie.