Portfolio return, taking into account the costs of financial transactions - Pekár, Juraj, 1972-
Pri výbere portfólia môžu byť použité rôzne matematické programovacie modely. Model založený na CVaR (Conditional value at risk). CVaR ako lineárny programovací model. Analýza výberu portfólia s prihliadnutím na náklady na zmenu portfólia.