Přehled developerů na českém trhu průmyslových nemovitostí
Na českom trhu priemyselných nehnuteľností pôsobí veľa developerov, väčšina z nich však vlastní či spravuje iba jeden alebo niekoľko málo logisticko-výrobných areálov. Najväčším developerom je spoločnosť CTP Invest. Prehľad väčších ale aj menších developerov priemyselných nehnuteľností na českom trhu.