Princípy medzinárodnej spolupráce univerzít v rámci agendy Europe 2020 - Dubovická, Lenka
Nová stratégia Európskej únie pre nadchádzajúce desaťročie - Europe 2020. Hlavné ciele stratégie: digitálna Európa, inovatívna Európa, mládež v pohybe, účinné využívanie zdrojov v Európe, priemyselná politika, nové zručnosti a pracovné miesta, boj proti chudobe a sociálnemu vylúčeniu.