Modelling and forecasting of wages: evidence from the Slovak Republic - Surmanová, Kvetoslava
Ekonometrický prístup tvorby niektorých variantov mzdových modelov. Vývoj miezd. Lineárny a logaritmický mzdový model. ECM (Error correction model) mzdový model. Verifikácia modelov a prognóza.