Európska politika susedstva: súčasný stav a nové požiadavky - Varcholová, Tatiana
Ciele a nástroje financovania Európskej politiky susedstva (European neighbourhood policy, ENP). Východné partnerstvo a najvýznamnejšie výsledky implementácie ENP. Nové požiadavky na meniace sa susedstvá.