Samostatnosť musíme upevňovať a prehlbovať - Lysák, Ladislav
Kolokvium Slovenskej ekonomickej spoločnosti zorganizované dňa 21.2.2012 v Univerzitnej knižnici v Bratislave. Formulovanie záverov kolokvia vo forme Výzvy kompetentým. Dokument, ktorý obsahuje závažné návrhy technicko-ekonomického, legislatívneho i politicko-spoločenského významu.