Informačný systém pre podnikovú dopravu - Matiaško, Karol
Snaha o vytvorenie komplexného informačného systému pre správu a spracovanie informácií o podnikových vozidlách a podnikových objektoch a zabezpečenie vytvorenia systému evidovania, správy a monitorovania jázd.