Novel Developments in Dimensional Nanometrology in the Context of Geometrical Product Specifications and Verification (GPS) - Durakbasa, Numan M.
Inteligentný dizajn a progresívne techniky merania. GPS (Geometrical product specifications and verification), charakteristika pojmu známeho v oblasti strojárstva, strojného inžinierstva. Precízna metrológia v modernom výrobnom prostredí. Kvalita súčiastky v kontexte GPS. Vyhliadky pre budúci vývoj.