Postavení žen v Demokratické republice Kongo - Ptáčníková, Iveta
Problematika postavenia žien v rozvojových krajinách ako často diskutovaná téma. Ciele summitu tisícročia Organizácie spojených národov zamerané na ženy. Politická situácia v Demokratickej republike Kongo. Postavenie ženy v Demokratickej republike Kongo.