Možnosti zvyšovania produktivity práce a praktiky podnikového manažmentu - Matisková, Darina
Manažérsky koncept podnikového riadenia sa riadi filozofiou manažmentu. Klasické manažérske praktiky a metódy a zmena procesov prostredníctvom reinžinierstva. Rozdelenie manažérskych procesov.