Aktuálne problémy manažmentu ľudských zdrojov v medzinárodnom podnikaní - Jamborová, Erika Mária
Od personálnej politiky po riadenie ľudských zdrojov. Manažment ľudských zdrojov a jeho strategické postavenie. Manažment ľudských zdrojov v medzinárodnom podnikaní. Reakcia firiem na krízu a jej dosahy na úpravu politiky riadenia ľudských zdrojov.