Premiestnenie tovaru z tuzemska do iného členského štátu EÚ z hľadiska DPH - Jablonková, Zdenka
Ilustračné prípady, kedy zdaniteľná osoba odošle alebo prepraví svoj vlastný obchodný majetok z tuzemska do iného členského štátu EÚ na účel uskutočňovania svojej ekonomickej činnosti, podnikania, v tomto inom členskom štáte EÚ.