Projekt HESAPRO - Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v relácii s produktivitou - Ságová, Zuzana
Slovenské centrum produktivity sa prostredníctvom projektu s názvom HESAPRO zapojilo do programu Partnerstvá Leonardo da Vinci. Cieľom je zabezpečiť dostatočnú informovanosť zamestnancov a zamestnávateľov o ich právach a povinnostiach vyplývajúcich z legislatívnych požiadaviek. Vplyv bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci na rast produktivity.