Opravné prostriedky v daňovom konaní - Puškárová, Eva
Opravné prostriedky v daňovom konaní sa podľa ich uplatnenia nadväzne na doručenie alebo právoplatnosť rozhodnutí členia na riadne a mimoriadne. Riadne opravné prostriedky sa môžu uplatniť iba na základe dispozitívneho úkonu účastníka. Právo uplatniť mimoriadne opravné prostriedky je rovnako zverené správnym orgánom.