Organizačné zaradenie a náplň práce interného auditu a controllingu v slovenských podnikoch - Jurových, Matúš
Analýza postavenia interného auditu a kontrolingu v kontrolnom prostredí podniku. Organizačná a pracovná náplň týchto útvarov. Výsledky výskumu vzorky 40 spoločností z rôznych oblastí hospodárstva a pôsobiacich v SR.