Banky a vplyv celosvetovej finančnej krízy - Bešinová, Zuzana
Bankový sektor v čase globálnej finančnej a hospodárskej krízy. Postavenie Národnej banky Slovenska. Produkty poskytované komerčnými bankami. Korporátne úvery poskytované komerčnými bankami. Vplyv bankového sektora na automobilový priemysel v SR.