Živnostníci sú ľahkým terčom - Fodranová, Iveta, 1959-
Chýbajúce financie štátu a riešenie tejto situácie zvýšením odvodov živnostníkov. Nízke právne povedomie živnostníkov a pasívne prijímanie rozhodnutí. Prispievanie živnostníkov do štátnej pokladnice platením DPH. Vplyv živnostníkov na zamestnanosť.