Organizačná kultúra v kontexte spoločensky zodpovedného podnikania - Joniaková, Zuzana, 1970-
Koncept spoločensky zodpovedného podnikania a jeho význam pre spoločnosť. Organizačná kultúra ako nástroj presadzovania spoločensky zodpovedného podnikania. Dobrovoľníctvo v organizáciách - aplikovaná spoločenská zodpovednosť podnikania. Výsledky výskumu realizovaného na Fakulte podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave.