Navigačný systém Galileo - podporná technológia pre inteligentné dopravné systémy - Ondruš, Ján
Využitie systému satelitnej navigácie v cestnej doprave. Navigačný systém GALILEO a jeho charakteristika. Aplikácia služieb satelitných navigačných systémov na dopravu.