Aplikácia hodnotovo orientovanej cenotvorby - Kintler, Jakub, 1979-
Hodnotovo orientovaná cenotvorba. Postupnosť krokov analýzy hodnotovo orientovanej pozície firmy pri identifikácii kľúčových nositeľov hodnoty. Hodnotovo orientovaná analýza vybranej firmy pôsobiacej v textilnom priemysle.