Podrobná úprava měnové unie versus nedostatočné vymezení hospodářské unie v právu EU - Wawrosz, Petr
Obsah pojmu hospodárska a menová únia. Zakotvenie hospodárskej a menovej únie v práve EÚ v rokoch 1992-2009. Zakotvenie hospodárskej a menovej únie v Smluve o Ústave pre Európu. Súčasná právna úprava hospodárskej a menovej únie v EÚ a aktuálne zmeny.