Má Evropská unie ucelenou protikrizovou strategii? - Urban, Luděk
Etapy európskeho krízového vývoja. Reakcie krajín Európskej únie na krízový otras. Kríza eurozóny ako podnet k úvahám o slabinách európskeho integračného projektu.