Prognózy proměn konjunkturní situace ve světové ekonomice - Sereghyová, Jana
Alternatívne scénare rastu svetovej ekonomiky z prognózy OSN na začiatku roku 2012. Vývoj svetovej ceny ropy a svetových cien potravín. Podiel na globálnom HDP a tempo ekonomického rastu vybraných hospodársky vyspelých a rozvojových krajín.