Nadnárodní korporace: pozice a význam ve světové ekonomice - Vošta, Milan
Vymedzenie a vývoj nadnárodných korporácií. Vývojové etapy nadnárodných korporácií. Klasifikácia nadnárodných korporácií. Vzťah nadnárodnej korporácie a štátu. Význam nadnárodných korporácií.