Regionálna (sídelná) diferenciácia cien na trhu nehnuteľností - Tvrdoň, Jozef
Význam trhu s nehnuteľnosťami. Priestorové faktory a ich vplyv na cenu nehnuteľností. Oceňovanie nehnuteľností. Segmentácia na trhu nehnuteľností. Dopytové a ponukové faktory ovplyvňujúce ceny nehnuteľností na bývanie. Regionálna diferenciácia na trhu nehnuteľností na bývanie na Slovensku. Vývoj cien nehnuteľností v rokoch 2002-2010.